Rreth Nesh

Aqua Njeri

Aqua Njeri është pjesë e shoqatave të Njerit dhe është formuar për të promovuar sportet ujore dhe jetën në plazh përreth rajonit.

Aktivitetet e para të Aqua Njerit kanë filluar në gusht të vitit 2010 përmes Kite Surfit dhe aktiviteteve tjera në plazhin e madh të Ulqinit. Që nga ai vit, Aqua Njeri është një ndër promotorët më të mëdhenjë të aktiviteteve pranverore dhe verore në Ulqin. 

Shoqata e jonë do të mundohet që në te ardhmën të inkuadroj dhe promovoj sa më shumë sporte dhe aktiviteteve ujore që zhvillohen gjithandej trojeve shqiptare.