Aktivitetet

Bamboo May Fest 2016

Bamboo & Friends vazhdojnë traditen dhe për here te 8-te organizojnë Bamboo MayFestin ... 29.04 - 02.05.2016DJ's
Live Acts & Entertainment
Artists from Kosova , Albania & Montenegro

43 euro nata per person - gjysempansion ne hotel Otrant
33 euro nata per person - gjysempansion ne villa Otrant

Per mysafirt qe nuk flejn ne Otrant Resort , hyrja ne MayFest eshte : 5 euro bileta ditore , 10 euro bileta treditore .

Rezervimet behen ne Bamboo Bar 
Per me shume info ne tel. 045 809 909

Comments