Aktivitetet

28 April

Bamboo Mayfest 2017

#Bamboo #MayFest është një festival i përvitshëm i muzikës dhe kënaqësisë që organizohet nga #Bamboo. Gjithçka fillojë spontanisht në vitin 2009, kur Bamboo & Friends organizuan

21 October

Weekendi në Vlorë

Në datën 21 tetor 2016 duke filluar në orën 1600 të pasditës (e Premte më 21 tetor) Aqua Njeri organizon vizitën 2-3 ditiore për në qytetin e Vlorës me

16 September

Vizitë 2 ditore në Sarandë

Në datat 24 dhe 25 Shtator 2016 duke filluar në orën 0500 të mengjesit (e Shtune më 24 Shtator) Aqua Njeri organizon vizitën 2 ditore për në qytetin e Sarandës me rrethinë.

29 April

Bamboo May Fest 2016

Bamboo & Friends vazhdojnë traditen dhe për here te 8-te organizojnë Bamboo MayFestin ... 29.04 - 02.05.2016